936-802-713
650-661-457
info@techne.cat
Home Formació Formem formadors

Formem formadors

Formem els seus coachers, amb accions formatives presencials instrumentals i especialitzades.

Qui millor per ensenyar que el que té experiència en una tasca determinada?

Nosaltres formem els seus professionals per a què puguin liderar la formació del seu equip en noves tècniques, nous processos, noves aplicacions de forma òptima.

Mitjançant una estreta relació amb el Departament de Recursos Humans o Formació, Techné ajuda a determinar les necessitats de formació i les perspectives de futur, i dissenya els programes adients per a satisfer-les establint objectius a curt i mig termini.

  • GARBET (formació ocupacional i professional): Som el partner en formació d’aquesta cooperativa. Planifiquem, programem i dissenyem accions formatives per a col·lectius especials.
  • INSTITUT CATALÀ D’ENSENYAMENTS INDUSTRIALS (formació de formadors): Hem ajudat als professionals tècnics a impartir la seva matèria amb un elevat nivell d’impacte que garanteix l’èxit de la comunicació.
  • CENTRE D’ESTUDIS PRECOLOMBINS (formació i divulgació dins del marc d’una temàtica específica): En els darrers anys hem planificat, programat i impartit accions comunicatives relacionades amb el món americà.