936-802-713
650-661-457
info@techne.cat
Home Retail Aparadorisme i visual merchandising

Aparadorisme i visual merchandising

A Techné, desenvolupem, dirigim i gestionem projectes globals de marxandatge visual, aparadorisme, estands i exposicions.

Pel que fa a l’aparadorisme, analitzem l’eficàcia del seu punt de venda (proporcions, atracció, convicció i efectivitat en vendes) per tal de definir les especificacions necessàries per transmetre la millor imatge, a fi d’atreure el client potencial i incrementar les seves vendes.

Hem de pensar que un bon marxandatge visual i una bona il·luminació incrementen les vendes d’un producte fins a un 30%.

El protagonista de les nostres accions és el seu producte

El nostre mètode ens permet treballar en estreta col·laboració amb el seu equip per tal d’obtenir el màxim d’informació sobre les seves necessitats. Així, millorem la comunicació i les vendes de la seva empresa i li garantim l’èxit.

Per obtenir uns bons resultats cal conèixer bé el posicionament, la competència, els objectius comercials, les zones fredes, el perfil del client i les característiques del producte.

L’aparador és la targeta de presentació del comerç, n’és la pell, i nosaltres treballem per crear una imatge que sigui una eina d’atracció per al client, li doni prestigi i l’acosti a l’èxit.