936-802-713
650-661-457
info@techne.cat
Home Aparadors Aparadors de temporada

Aparadors de temporada

Published on 29/7/2013 by in Aparadors

La farmàcia de la llicenciada A. Cubarsí va esdevenir l’escenari d’una acció comunicativa de Techné destinada a la promoció de productes estacionals d’estiu. En aquesta performance van intervenir els experts en comunicació visual del grup Techné Josep Lacomba, Isabel Bargalló, Anna Armentano i Montserrat Bargalló. La temàtica escollida va ser el fons marí, que vam tractar a partir de dues tècniques clàssiques artesanals: el paper de guardes o aigües i l’origami. Ambdues ens permetien treballar colors i formes que van servir de marc a l’acció comercial de l’establiment.

 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>